Plan van aanpak


Een eerste, vrijblijvend, kennismakingsgesprek en bezoek aan de locatie is altijd het startpunt.  

Na dit gesprek zal er een voorstel voor u op maat gemaakt worden in de vorm van een offerte. In deze offerte omschrijven we de benodigde stappen, werkzaamheden en prijzen. Wij werken bij voorkeur met vaste prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan.  

Om tot een optimaal resultaat te komen doorlopen we een aantal stappen. Afhankelijk van het budget en uw wensen wordt bepaald welke stappen door ons uitgevoerd worden. Dit kan betekenen dat u de uitwerking en eventuele verbouwing zelf gaat regelen en de ontwerpen hiervoor gebruikt. Wij zorgen dat onze ontwerpen tot in detail zijn uitgewerkt zodat vakmensen zoals aannemers en meubelmakers er direct mee aan de slag kunnen.

Ook kunt u ervoor kiezen om de verbouwing door ons te laten begeleiden. Wij adviseren en begeleiden bij het aanvragen van offertes van aannemers en interieurbouwers. U kiest zelf de uitvoerende partij of u maakt gebruik van ons netwerk van betrouwbare vakmensen. Bij uitvoer van de werkzaamheden controleren wij of het conform de afspraken wordt uitgevoerd. Het neemt u een hoop werk uit handen en u bent verzekerd van professionele uitvoering van het ontwerp.
Uitwerking


Fase I - VO (voorlopig ontwerp)

De locatie wordt ingemeten en evt. met foto's vastgelegd. Plattegronden van de bestaande en nieuwe situatie worden in digitale tekeningen gezet. Bij het ontwerp is veel aandacht voor de praktische haalbaarheid. De ontwerper heeft jarenlange ervaring in de bouw waardoor de ontwerpen en oplossingen altijd goed uitvoerbaar zijn. De eerste plannen worden gepresenteerd dmv plattegronden.

Fase II - 3D impressie

en indien gewenst in fotorealistische 3D impressies. Het ontwerp is daarmee meteen inzichtelijk en krijgt u een goed beeld van hoe het eindresultaat eruit zal zien. Hierna verwerken wij uw reactie in een definitief ontwerp.

Fase III - DO (definitief ontwerp)

In deze fase worden er plattegronden, bouw- en werktekeningen gemaakt. Dit kan betrekking hebben op het lichtplan, aanzichten, meubeltekeningen en ook de keuken en de badkamer. Na presentatie en goedkeuring van de tekeningen kunnen deze worden gebruikt voor de aanvraag van de diverse offertes

Fase IV – Uitvoering

Er worden offertes aangevraagd en beoordeeld. Tijdens de bouw fungeren wij als aanspreekpunt voor u en de uitvoerders. Er wordt gecontroleerd of er conform de afspraken gewerkt wordt en het uiteindelijke resultaat geheel naar wens is.

Interieur/ inrichting

Ook kunt u bij ons terecht voor kleur-, materiaal- en interieuradvies. We doen een kleur en materialen voorstel en u kunt desgewenst de volledige inrichting door ons laten uitvoeren.