3D-START

Naast onze volledig uitgewerkte interieurontwerpen kun je bij Studio DEEVIS nu ook terecht voor snellere, eenmalige interieuradviezen. Met 3D start krijg je een compleet en praktisch uitvoerbaar plan waarmee jij (en/of de aannemer) zelf aan de slag kan. In dit plan staat de indeling centraal maar zijn ook kleur, materiaal en product adviezen meegenomen.

Hoe gaat het in zijn werk:
Van te voren lever je (bouwtekeningen) met maatvoering aan vergezeld van foto's van de huidige situatie (als beschikbaar).
Je maakt een korte beschrijving van de voorgenomen plannen
Wij bereiden hiermee een 3D model voor.
Dit 3D model bespreken we tijdens een gesprek. We bespreken de wensen en eventuele knelpunten. Aan het einde van dit gesprek is er een duidelijk beeld van hoe de ruimte optimaal ingedeeld en ingericht kan worden.
Vervolgens wordt het schetsmodel verder uitgewerkt in plattegronden, verschillende 3D impressies en visuals waar jij of de aannemer verder mee aan de slag kan. Als er na dit advies behoefte blijft aan verdere detaillering van het ontwerp of advies bij de voorbereiding / uitvoering van het plan, kan er een vrijblijvende offerte voor een vervolgtraject worden gemaakt.
Zie hiernaast de slideshow voor een voorbeeld van een 3D start project.
Het gesprek vindt plaats in onze studio in Hilversum. De kosten van een 3D start bedragen €1250,- incl BTW per verdieping.